2017

2016

2015

Olemme ottaneet käyttöön Varhaisen reagoinnin, tuen ja sairauspoissaolo­seurannan periaatteet sekä päihdehuoltomallin - 24.08.2015

                                                                                                                                                                           

 

Lue lisää »

2014

Näsinlinna tuotti iloisen yllätyksen - 17.09.2014

 Arvorakennus ei ollutkaan niin huonossa kunnossa kuin luultiin. Rakennuttaja Jouko Toivosta Tampereen kaupungin tilakeskuksesta melkein naurattaa, kun hän muistelee mitä kaikkea Näsinlinnasta on vuosien varrella kirjoitettu. Helsingissä väitettiin jopa että rakennuksen katto on sortunut. Oikeasti vesivahinko löytyi vain kahdesta kohdasta. 

Nyt Näsinlinnassa käy kova kuhina. Samaan aikaan kun Marry Katajamäki kaivaaa vanhaa maalia pois alakerran juhlasalin koristeista, yläkerrassa Riitta Saarimäki ja Mika Rönkä jo vetävät uutta maalia tulevaan näyttelytilaan. Puolessa vuodessa on saatu paljon aikaan.

Vanhan arvorakennuksen kunnostaminen vastaamaan nykyaikaisia standardeja on tarkkaa puuhaa, vaikka Näsinlinna ei ole suojeltu, sitä kohdellaan sellaisena. Museoviraston edustaja on ollut mukana suunnittelemassa ja katsomassa myös töitä paikan päällä.

Faktoja:

-Remontti maksaa 5,4 miljoonaa euroa.

-Näsinlinnan rakennutti Finlaysonin patruunan poika Peter von Nottbeck perheelleen vuonna 1898. Rakennuksen suunnitteli arkkitehti Karl August Wrede

-Von Nottbeckin perheelle kävi huonosti. Vaimo Olga von Nottbeck kuoli synnytykseen Saksassa vuonna 1898. Seuraavana vuonna Peter von Nottbeck kuoli leikkaukseen Pariisissa.

-Tampereen kaupunki osti palatsin vuonna 1905.

Lue lisää »

Tornihotelli kohoaa kerros kerrallaan - 22.01.2014

Tampereen tornihotelliin nousee joka viikko uusi kerros. SRV:n Eläke-Fennialle rakentama hotelli on jo lähes lopullisessa korkeudessaan. Hotelliin tulee kaksi maanalaista ja 25 maanpäällistä kerrosta. 

Lue lisää »

Maalausurakka metsäjätille valmistui - 02.01.2014

UPM:n uusi pääkonttori tekee vaikutuksen vierailijaan heti ensi askelilla. Valo, valkeat pinnat ja kaarevat muodot korostavat huolella valittuja materiaaleja. MPH antoi pinnoille huolitellun jäljen.

Lue lisää »