Historia: korkea laatu on kunnia-asia.

Pauli Hietanen aloitti maalarinuransa isänsä Aleksin opastamana. Kun Pauli perusti maalaamon vuonna 1959, isä tuli yritykseen maalariksi. Myöhemmin joukkoon liittyi Paulin veli Pentti. Arvokasta tukea perustaja sai myös vaimoltaan Pirkolta.

Yrityksen alkuaikoina pahin sodanjälkeinen lama oli jo ohi. Tarvikkeita oli saatavilla ja työvälineet sekä -menetelmät kehittyivät nopeasti. Vilkkaan rakentamisen kausi merkitsi uudelle yritykselle runsaasti työtehtäviä ja auttoi nopeaan kasvuun. Ammattitaitoinen ja korkeatasoinen työ toivat mainetta ja uusia asiakkaita.

Toiminnan laajettua yhtiömuoto muutettiin avoimesta yhtiöstä kommandiittiyhtiöksi ja edelleen osakeyhtiöksi. Maalaamo Pauli Hietanen Oy jatkaa edelleen perheyrityksenä. Paulin kaikki kolme poikaa ovat pienestä pitäen olleet mukana ja jatkavat yhtiön toimintaa perustajan jäätyä eläkkeelle.

Pätevä henkilöstö on ylpeyden aihe.

Maalarimestarit, maalarit, entisöijät, timpurit ja muut rakennusalan taitajat palvelevat asiakkaitamme asiantuntevasti. Monipuolisen osaajajoukon ansiosta reagoimme vaativiinkin toiveisiin nopeasti.