Vastuu työn jäljestä ja ympäristöstä.

Maalaamo Pauli Hietanen Oy on perheyritys, jossa omistajina ovat Pauli Hietasen kolme poikaa. Toimiala kattaa rakennusten huolto-, korjaus- ja uudismaalauksen sekä entisöinnin ja erikoistyöt. Toimialueena on koko Suomi, mutta teemme maalausurakointia myös ulkomailla. Hoidamme jokaisen työkohteemme luotettavasti ja vastuullisesti.

Perustiedot

Hallituksen puheenjohtaja:

Jani Ashour

Y-tunnus:

0104793-5

Kaupparekisterinumero:

175.001

Perustamisvuosi:

1959

Omistajat:

Regius Impact Oy ja Tero Hietanen

Hallituksen jäsenet:

Jani Ashour

Toiminta-ajatus

Suoritamme työmme ammattitaidolla sovitun aikataulun puitteissa siten, että lopputulos on sopimuksen mukainen. Haluamme toimia niin, että maineemme asiantuntevana, isoihin ja vaativinkiin töihin pystyvänä maalausurakoitsijana säilyy ja vahvistuu. Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Laatujärjestelmä

Laadun varmistaminen perustuu omaan laatujärjestelmämme. Työpäälliköt vertaavat toimintamalleja työmaiden käytännön toimintaan. Poikkeamat ja korjaavat toimenpiteet aikatauluineen kirjataan ylös. Työmaakohtaiset toimintatavat, laatusuunnitelma ja tarvittavat lomakkeet löytyvät työmaakansiosta. Työkohtaiset vaatimukset käydään läpi työmaan aloituspalaverissa, ja asiakkaiden huomautuksiin reagoidaan viipymättä.

Ympäristövastuu

Kannamme vastuuta työmme lopputuloksen lisäksi myös ympäristöstä. Lajittelemme jätteemme ja käytämme materiaalitoimituksissa vastuullisia yhteistyökumppaneita – maalituotannon ja ympäristöystävällisen teknologian edelläkävijöitä. Kaikki yhteistyökumppanimme on valittu luotettavista, kotimaisista toimijoista.